Styret

Presentasjon av styremedlemmene

President
Thea Rugsveen

32år og bosatt på østre Toten, har drevet med hest så lenge jeg kan huske. Vært innom flere grener, men lengst i travsporten. Alltid hatt interesse for western og ble skikkelig bitt av basillen for ca 4 år siden. Har nå ei åringshoppe ved navn

Bodacious Bastard. 

Kasserer
Ragnhild Engen

Jeg bor på Sørli Gård i Brumunddal, og driver en liten rideskole for barn her. Det er grunnleggende ridning og hestestell. Vi har 4 store hester og 6 shetlandsponnier.

Jeg har holdt på med hest i 46 år, og har prøvd de fleste grener. Syns prinsippene i westernridning fungerer godt. Turridning ligger hjertet nærmest, samt å lære kommende hestefolk, grunnleggende hestevett og hestevelferd.

Visepresident
Lene Christin Foss

37 år og har drevet med hest siden jeg var 6 år. Har en forkjærlighet for western,Har de siste årene vært hobby rytter, men har tidligere prøvd meg i Trail for en del år tilbake.. Eier selv tre kaldblodshester, Myrviks Dokka, Kleppe Stilken og Vinnie Elden. Håper og få prøvd litt forskjellige westeren klasser med to av hestene framover

Sekretær
Julie Sveen

Jente på 19år fra Stange. Har drevet med hest fra ung alder, jeg har ridd en del sprang men nå vil jeg satse på western.

Jeg har ikke egen hest for øyeblikket, men er heldig å få låne noen her og der. Har kun startet trail in hand og showmanship beginner, men er iverig etter å lære mer! 

Styremedlem
Knut Erik Ihlang

67 år

Har hatt innetresse for hest siden ungdommen men har ikke hatt annledning til å ha egne hester før 2000. Har bestandig hatt innteresse for Westernridning og turridning, har for tiden en kalblods en araber og en pinto.

Styremedlem
Geir Ingvaldsen

En en godt voksen Cowboy. Drevet med westernridning siden slutten av 90 tallet. Spesialisert meg på horsemanship, hengerlasting og miljøtrenig.

Vara

Simen Sveen

31 år 

Kommer fra Torpa og har hatt islandshester tidligere. Har nå tre kaldblodser sammen med Lene C Foss og er med tur sammen med dem. Ble introdusert for western av Lene. Har ingen erfaringer fra dette tidligere, så det er både gøy å lærerikt å få bli med. Styremedlem

Rakel Pettersen 

18år og holder til i Furnes, jeg har drevet med hest hele livet. Hovedsaklig dressur. 

For 6 år siden møtte jeg Ragnhild og begynte med langturer og western, etter det var det ingen vei tilbake.

Eier selv en 3 år gammel varmblods hoppe ved navn Sørlia`s Suprise(Suppa) og rir Ragnhild sin dølahoppe Stella (bildet)

Styremedlem

Malin Engeli

30år og bosatt i Valdres.

Holdt på med western siden 2006, starta da med trail, men tok ikke lang tid før jeg gikk over på reining. Det har da vært reining hele veien frem til 2022 så begynte jeg å titte litt over på timed events også.

Jeg er aktiv med 2 røde quarter merrer, Wass Crown Jewel som jeg kjøpte i Sverige da jeg jobbet som assisterende trener der og ME Crowned Diamond som er eget oppdrett.

Brenner for å fremme western miljøet og vise att western er noe for alle, uansett rase.

Ungdomsrepresentant

Mina Skaugen

18 år og holder til i Furnes. Har drevet med hest siden jeg var 3 år. Har drevet med mye forskjellig innenfor hest, og har nå landet på western. Har i de siste 5/6 årene vært profesjonell turrytter, men for et par år siden dro Rakel meg inn i sporten. Jeg har en 13 år gammel varmblodstraver med navn Casanova Frecel.