Styret

Styret i HeWR

Tittel

Navn

Telefon

Epost

Sted

President

Andreas Aarud Melby

478 24 111

Andreasamelby@gmail.com

Åsnes

Visepresident

Simone Hornsletten

904 15 630

Simonehornsletten@hotmail.com

Løten

Sekretær

Kari Thue 

482 06 210

K.thue@mail.com

Jømna 

Kasserer

Lillian Svensli Nøss

948 44 636

Lilver2@online.no

Mesnali

Styremedlem

Ann Cathirn Aarud Melby

478 24 119

Annca_melby@hotmail.no

Åsnes

Styremedlem

Marie N Haug

966 72 710

Haug_98@hotmail.com

Trysil

Styremedlem

Kjetil Hornsletten 

465 03 077

Kjrthorn@online.no

Løten

Styremedlem

Sarha Emillie Ingvaldsen

919 93 572

Sarhaei90@hotmail.com

Brummendal

Styrmedlem 

Terje Dalflyen

986 98 567

Terjedalflyen@hotmail.com

Jømna 

Vara

Trym Sandvold

909 23 279

tcstransport@hotmail.com

Hvam

Presentasjon av styremedlemmene

President: Andreas Aarud Melby

Jeg er en kar på 29 år som har drevet med hest hele livet. Har konkurert i sprang og dresur før jeg gikk videre til maraton, presisjon og dresur kjøring før jeg starter som travtrener i tenårene. De siste 4 årene har jeg aktivt ridd western og i 2019 har jeg satset videre innen roping å har som første mål og vinne NM i roping. Jeg har i dag en am paint vallak og ei quarter hoppe som er under opplæring og vil bli en kveg/roping frøken med tiden. Jeg gikk inn som styremedlem i HeWR April 2018 og har sittet som president siden nov 2018.

Visepresident:

Simone Hornsletten

Jeg er ei 22år gammel jente fra Løten. Hjemme på gården har jeg to egne quarterhester, Lemos freckled Lena(aka. Saddam) og Gently dun it (aka.Dipsy), men vi har også flere hester disponibelt men det er disse to jeg satser mest på.Det er reining jeg satser på, men er ofte å se i de andre klassene. Blant annet vant jeg NM i barrel race i 2018 med mammas hest, Abby. Vi gleder oss til å se hva året bringer.

Sektretær: 

Kari Thue

Jeg er en godt voksen dame som er født og oppvokst med hest. Har prøvd meg på det meste utenom western har kjørt travløp, ridd monteløp, ridd løp på øvrevoll. Sprang og dressur og litt feltritt. Har for øyeblikket fem hester på stallen. Paint hoppe Brave Fancy Frost. Prinsess Frost ( Fancy sitt føll ) Kåret kaldblods traver hingst Rossi. Fjordings vallaken Per Sivert. Kaldblods traver vallak Roffe ( sønn til Rossi ) Kaninen Rulle. Stall katt Aue og inne pus Spider. Tre hunder og sambo Kjetil Har drevet med hest hele mitt 58 årige liv og trives godt med det. Er uføretrygdet pga leddgikt så har tid til å holde på med dette . Gleder meg veldig til å lære meg om western ridning .

Kasserer: 

Lillian Svensli Nøss

Jeg er 44 år og har drevet med hest fra jeg var 6 år. Jeg bor i Mesnali. Tidligere har jeg drevet med dressur på veldig lavt nivå, bare for moroskyld. Jeg begynte med western for 7 år siden. Også dette bare på hobbybasis. Ellers rir jeg masse på tur. Jeg har en paint som heter Peppys Dixe som jeg håper kan hjelpe meg til å starte et stevne eller to.

Styremedlem:

Ann Cathrin Aarud Melby

Jeg er ei frøken som er født i 1990, oppvokst på Hamar men flytta til Solør for 8 år siden. Jeg har drevet veldig lite med hest, men startet å ri igjen i 2018, etter mange år uten. Da begynte jeg på en traver, men min interesse for western våknet til live da mannen i huset begynte igjen. Så siden 2018 har jeg hatt en bratt læringskurve og fåttmer kunnskap enn jeg hadde. Jeg rir i dag på en 14 år gammel vallak, Sonny ponni (Simply Super Sonic). Jeg har vært innom de fleste klassene i wersten etter jeg begynte, men jeg trives best i pleasure og ropinga. Så det er der jeg kommer til å satse med gampen min. Målet er å bli en god rytter sammen med gampen og vi gleder oss til å se hva dette året bringer 

Styremedlem:

Marie Haug

 

Jeg heter Marie og er 21 år. Eier en quarterhoppe som heter Smooth Footwork. Jeg er veldig glad i In Hand-klassene og allround-klassene. Western har alltid interessert meg, men begynte aktivt med det for 3 år siden. Drevet med hest i rundt 10 år, men første gang jeg eier en egen nå i år

Styremedlem: 

Kjetil Hornsletten

 Jeg er en mann på snart 50 år som er bosatt på småbruk i Løten. Jeg interesserer meg for turridning, trail og ranch trail. Har aldri startet noe offisielt stevne, men driver hest på hobbybasis. Trives på tur, både dagsturer, overnattingsturer, på hesten og i vogn eller slede.

Nå har jeg en quarteråring, som heter Petronella.

Styremedlem:

Sarha Emilie Ingvaldsen

Jente på 22 år, bosatt i Brumunddal. Western har ligget hjerte nærmest oppigjennom alle årene med hest. Kan vell ha noe med att pappa har gitt stafett pinnen videre innen denne delen av hestesporten. Breaking Ice er min følgesvenn på fire bein, og i løpe av 14 år sammen har vi vært inn og ut av western miljøet. Vi satser Pleasure, Hunter samt Showmanship. Kanskje vi starter mer Trail i løpe av sesongen. Vi ser frem til hva 2020 har å by på!

Styremedlem:

Terje Dalflyen

En mann på 39 vintre med stor lidenskap for hest. Da spesielt western. Oppvokst med cowboyhatt og revolverbelte siden jeg lærte meg å gå. Men første hest hentet jeg ikke før jeg var rundt 20. Det har blitt litt trav, men mest hobby og turridning. Har i flere år gjetet, sanket og sortert fe som sau og kjøttfe med hest. Liker lange rideturer og elsker å legge meg ned ved ett godt oppvarma bål med nykokt bålkaffe. Western grenene er nytt for meg, men som styremedlem i Norges største og mest aktive klubb så gleder jeg meg til å lære mye mere innen dette med nye bekjentskaper. Har interesse av Trail og Roping. Driver ett hestested med Hege der det står nå 6 hester med Islandshest og Paint.

Styremedlem/Vara: 

Trym Sandvold

Mann på 27 år som er bosatt i Nes. Kom inn i hestemiljøet for 7 år siden, med fjording og kaldblodstraver å ri på med hovedinteresse for turridning på godværsdager. Begynte å ri annet enn turer for 5 år siden og er fortsatt bare godværsrytter, men snuser litt på roping og trail og vokser sammen med unghesten på dette. Pr i dag har jeg og fruen en hest på deling. En Quarter på 5.