Referarter

Referat fra styremøter

og årsmøter

14.11.18

 

13.11.18 ble det holdt ett styre møtet på Hamar med det nye styret som ble valgt på års møtet, en av tingene som sto på agendaen var bla aktiviteter for 2019, så nå gjelder det og følge med på sidene våres for neste år blir ett år med MYE morro for alle som ønsker. noen av tingene vi har i tankene er: overnattings turer, stevner, tema dager, clinicer og felles tur til High Chaparal horse show i juni. tanken er at det skal være lønnsomt og være medlem i HeWR så ikke nøl med og send inn din på melding for og benytte deg av tilbudene vi kommer til og gi tilbake til medlemmene våres.


 

 12.11.2018

 

Søndag 11.11.2018 ble det avholdt årsmøte på Imseth gård på løten. Det var 21stk fra klubben som valgte og komme denne gangen. Av de 21 som møtte opp er det 3 stk som meldte seg inn i klubben før møtet startet. 


Refereat og Årsberetning fra årsmøte 11-11-18: 


Referat fra Årsmøte I Hedmark Western Riders

Søndag 11.November.2018 ble et avholdt årsmøte I Hedmark Western Riders. Møte ble avholdt på Imset gård I Løten. Sakslisten for møte så sånn ut:

- Valg av møteleder

- Valg av referent

- Valg av to stk. til å undertegne protokollen

- Valg av stemmeteller

- Godkjenning av innkalling

- Årsberetning 2018

- Regnskap

- Innkomne saker

- Valg av nytt styret

 

Valg

Andreas Aarud Melby ble valgt som møteleder, møtereferat ble skrevet av Simone Hornsletten. Liven Solheim og Ester Liseth ble valgt til å skrive under protokollen. og Liven Solheim, og Ester Liseth ble valgt til å skrive under protokollen. Ann Cathrin Aarud Melby ble valgt som stemmeteller.

 

Årsberetning 2018

Styrets sammensetning 2018

President: Bernt Haakon Danielsson (fratredd fra stillingen 1/11)

Visepresident: Tonje Pettersen

Kasserer: Ingunn Krogfoss

Sekretær: Simone Hornsletten

Styremedlem: Kjetil Hornsletten

Styremedlem: Andreas Aarud Melby

Vara medlem: Silje Nordhagen

 

 

Styremøter:

15/3 på Mona lisa på Løten

18/4 på Elgstua i Elverum

Aktiviteter

- 2018 startet bra med mange aktiviteter og happenings. Det første arrangementet var hos Familien Hornsletten 18.februar, hvor det var en felles ridetur. Turen startet på Trofastrud Ranch, og det ble ridd en god runde før det var pause på Gjetholmsjøen for grilling av pølser. Det var totalt ni ekvipasjer som dukket opp. Flott dag i kulda.

-  28.Februar var det Temadag på MB Ranch. Denne dagen kunne du ta med din unghest eller hest og få mulighet til å lære hvilke hjelpemiddel en roundpen kan være. Alle hester var velkommen, både unge, voksne, innridd og uinnridd, store og små raser. Det ble tilbudt trening med veiledning, egentrening, og det ble demonstrert ulike øvelser både fra bakken, og fra ryggen. Det var også fyr i grillen for de som ønsket å grille.

- 18. Mars var det en ny temadag. Denne gangen var temaet miljøtrening med inspirasjon fra Ranch Trail. Det var egentrening, men med mulighet for hjelp om man ønsket det. Det ble også kjørt i gang en uoffisiell barnekonkurranse for barn opp til 15 år, med premie til alle. Upåklagelig vær, og godt humør i alle kanter.

- 26.Mars ble arrangert en felles påske trening på Vassåsen gård på Tangen. Dette var også en egentrening, men med mulighet for veiledning.

- 22.April ble «Det store cowboyrittet» arrangert. Det ble holdt hos familien Hornsletten. Det var et distanseritt inspirert arrangement med cowboy utfordringer underveis. Det var bruer, grinder, rygging, sidepass og pil kast på ballonger. Løypa gikk både i skog med terreng og ute på grusvei. Hele løypa var 15km lang. Det var også kiosksalg. 

 

- 19.-20. Mai arrangerte MB-Ranch en Western Weekend. Der var det masse forskjellige aktiviteter, BBQ og god stemning med og uten hest.

Det var en svært hyggelig helg fullt med glade mennesker og hester. Kjempe fine turer, ridebanen ble brukt, rundpaddocken, og det var rigget en super ranch trail bane rundt om på gården.

-23.juni inviterte MB- Ranch til Sankthans feiring. Det var også mulighet til å ta med hest for egentrening, eller roping trening. Det ble grillet god mat, det var musikk, og svært god stemning blant klubbens medlemmer.

 

-28/6-01/7 var det en felles tur til High chaparral horse show I Sverige hvor vi var 12 stk. fra HeWR som dro ifølge nedover og hadde 4 fantastiske dager sammen med god mat, masse konkurranse, shopping og sosialt samvær.

 

-3/11 slo vi til med det første stevne fra HeWR på mange år, ettersom det har vært lite aktivitet de siste årene. Dette ble et meget vellykket stevne hvor det ble totalt 34 ekvipasjer påmeldt. Det var dobbelt så mange som vi forventet med tanke på årets stevnesesong egentlig var over. Det har kommet masse positive tilbakemeldinger fra både ryttere og publikum så dette er noe vi må få en tradisjon på i årene fremover. Stevnet har også gitt oss en god økning økonomisk. Det betyr at vi kan satse mer i 2019 med stevner, treninger og clinicer.

 

Neste års planer:

- Ta opp igjen HeWR hælja som vi var kjent for noen år tilbake.

- Felles turer både med og uten overnatting.

- Clinicer med trenere.

- Temadager. Gjenta fjorårets suksess, men også ha temakvelder med fokus på de forskjellige grenene. Vært etterspørsel etter reining, roping, trail, ranch trail og horsemanship.

- Fellestur til high chaparral.

- Klubbfest med BBQ og live musikk.

- End of the year show 2019

Regnskap:

Godkjent regnskap ble gjennomgått av kasserer.

Innkomne Saker:

Styret for 2018 gikk litt i oppløsning da vi fikk et brev fra Wran angående utestengelse av President, Bernt Haakon. Det ble derfor vedtatt på årsmøte at Hewr skulle bruke ressurser for å få sett gjennom hele saken, for å få svar på det vi lurer på angående vedtekter, og for å få sendt et godt svar tilbake fra styret.

 

Valg av nytt styret for 2019:

President: Andreas Aarud Melby

Visepresident: Simone Hornsletten

Vara medlem: Trym Sandvold

Styre medlem: Maria Vilster

Styremedlem: Marie N Haug

Styremedlem: Ann Cathrin Aarud Melby

Styremedlem: Kjetil Hornsletten

Styremedlem: Sarah Guttormsen

Velkommen som medlem 2019!

Mvh

Hewr Styret