Styret

Styret i HeWR

Tittel

Navn

Telefon

Epost

Sted

President

Andreas Aarud Melby

478 24 111

Andreasamelby@gmail.com

Åsnes

Visepresident

Simone Hornsletten

904 15 630

Simonehornsletten@hotmail.com

Løten

Sekretær

Marie N Haug

966 72 710

Haug_98@hotmail.com

Trysil

Kasserer

Kjetil Hornsletten

465 03 077

Kjethorn@online.no

Løten

Styremedlem

Ann Cathirn Aarud Melby

478 24 119

Annca_melby@hotmail.no

Åsnes

Styremedlem

Sarah Guttormsen

909 78 003

Sagut207@hotmail.com

Åsnes

Styremedlem

Maria Vilster

948 22 443

Vilstern@hotmail.com

Vang

Vara

Trym Sandvold

483 93 848

San.try@hotmail.com

Jessheim

Presentasjon av styremedlemmene

President: Andreas Aarud Melby


 Jeg er en kar på 28 år som har drevet med hest hele livet. Startet aktivt med sprang og dresur, fortsatte videre med aktiv maraton kjøring før jeg starter som travtrener i tenårene. De siste 3 årene har jeg aktivt ridd western og satser videre innen roping å har som første mål og vinne NM i roping. Jeg rir i dag en 13 år gammel paint vallak med navn Simply Super Sonic. Jeg gikk inn i HeWR som styremedlem April i 2018 og har nå vært så heldig og bli tildelt rollen som president fra Desember 2018

Visepresident:

Simone Hornsletten

Jeg er ei 20år gammel jente fra Løten. Hjemme på gården har jeg tre egne quarterhester, Lemos freckled Lena(aka. Saddam), Gently dun it (aka.Dipsy) og Smooth footwork (aka. Smoothie) som skal være med meg gjennom stevnesesongen 2019. Det er reining jeg satser på, men er ofte å se i de andre klassene. Blant annet vant jeg NM i barrel race i fjor med mammas hest, Abby. Liker å gå dit vinden fører meg, så gleder meg til å se hva året har å by på.

Sektretær: Marie Haug

 Jeg heter Marie og er 20 år gammel. Kommer fra Hamar, men er for øyeblikket bosatt i Trysil. Jeg begynte med western for 2 år siden, drømt lenge om det. Drevet med dressur på hobbynivå før dette. Har to av Simone sine hester på gården jeg bor på, disse heter Barbie Skip og Pilgrim. Er veldig glad i hand in-klassene og allround klassene. Gleder meg til å utvikle meg videre.

Kasserer: 

Kjetil Hornsletten

 Jeg er en mann på 48 år som er bosatt på småbruk i Løten. Jeg interesserer meg for turridning, trail og ranch trail. Har aldri startet noe offisielt stevne, men driver hest på hobbybasis. Trives på tur, både dagsturer, overnattingsturer, på hesten og i vogn eller slede.

Nå har jeg en quarteråring, som heter Petronella.

Styremedlem/Media ansvarlig:

Ann Cathrin Aarud Melby

Jeg er født i 1990, og har ikke holdt på med hest så veldig lenge. Jeg begynte med western for 2 år sia, og har drevet med dette siden, det var gubben i huset som vekket min interesse for hest og western. På denne tiden har jeg hatt en bratt læringskurve og jeg ser frem til å bli en enda bedre rytter med tiden. Jeg rir på samme hest som Andreas, Simply Super Sonic, og målet mitt er å bli en enda bedre rytter og lære enda mer. 

Styremedlem/Media ansvarlig: Maria Vilster

 Jeg er født i 1998. Har holdt på med hest siden jeg var 4 år gammel, og har to foreldre som kommer i fra hver sin kant. Pappa er en westernkar, og mamma var dressurdommer i sine yngre dager. Har fått en god blanding av alt, men mine største interesser er feltritt og westernridning. Nå har jeg ei to år gammel quarterhoppe som heter Sally¨s Freaky Friday. Jeg ønsker å bli god i barrelrace og polebending, og dette er de grenene jeg brenner for. Målet mitt med Sally er å vinne en NM klasse i barrelrace.

Styremedlem/ungdomsrepresentant: Sarah Guttormsen

Jeg er ei 15 år gammel jente fra Flisa. På Roverud står hesten min chex this banjo chic (Sally) på 9 år. Det er allorund jeg satser på. Favorittgrenene mine er showmanship og horsemanship. Jeg er på landslaget for ungdommer og har vært med på youth world cup i USA. Målet mitt er og dra på EM med hesten min. Startet med western for 3 år siden og har hatt en veldig høy læringskurv og gleder meg til å bli enda bedre!

Styremedlem/Vara:

Trym Sandvold

Mann på 26 år som er bosatt i Nes. Kom inn i hestemiljøet for 6 år siden, med fjording og kaldblodstraver å ri på med hovedinteresse for turridning på godværsdager. Begynte å ri annet enn turer for 4 år siden og er fortsatt litt godværsrytter, men snuser litt på roping og trail og vokser sammen med unghesta på dette. Pr i dag har jeg og fruen to hester på deling. En Am.paint mix på 5 og en Quarter på 4.